Què és Ràdio Comerç

Ràdio Comerç és una plataforma multimèdia destinada a desplegar activitats de comunicació i promoció del comerç de proximitat amb la vocació de posar-se al servei del sector comercial de proximitat en el seu conjunt i dels diferents eixos comercials locals.

El projecte està concebut com un servei integral amb dues potes d’actuació.

  • Servei de ràdio online Ràdio Comerç: fil musical a les botigues i establiments, informació especialitzada d’interès per al sector comercial, consells útils sobre ajudes de l’administració, normatives, digitalització, seguretat, accessibilitat, etc. Ràdio Comerç s’organitzarà com una xarxa d’emissores on-line on cada comunitat local de comerciants que ho desitgi podrà disposar del seu propi canal. Els diferents canals locals compartiran música i informació d’interès general i també tindran els seus propis continguts diferenciats, informacions i missatges específicament dedicats a cada àrea comercial local adherida al projecte.

  • Plataforma digital radiocomerc.cat, concebuda com un portal de referència per al sector del retail. Es desplegarà en diferents espais específics dedicats a cadascun dels eixos comercials territorials que s’afegeixin al projecte i contindrà informació detalla de l’oferta i serveis de cada zona. Una de les funcions dels espais de radiocomerc.cat específics per a cada eix serà la de presentar l’oferta d’activitats culturals i socials que acompanyen el comerç de proximitat, de manera que l’usuari conegui que a cada entorn de ciutat, a cada eix comercial, trobarà opcions interessants per visitar i per gaudir. Per al conjunt del sector radiocomerc.cat serà també punt de referència informativa i d’assessorament general amb entrevistes, informació econòmica, documentació i consultoria. A més de la difusió de la xarxa d’emissores de Ràdio Comerç, el portal radiocomerc.cat difondrà també altres continguts audiovisuals: entrevistes, reportatges o altres formats en vídeo que serviran per abordar en profunditat aquelles qüestions que siguin de més interès per als professionals del sector comercial i de serveis. Aquests altres continguts es difondran ‘a la carta’ a disposició dels usuaris del comerç associat.

(Visited 555 times, 1 visits today)
Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto