25 anys de Sant Antoni Comerç
Jordi Arias: “L’èxit de Sant Antoni ens agrada, però també suposa reptes i equilibris”

Parlem amb el president de Sant Antoni Comerç, que aquesta darrera setmana van celebrar 25 anys d’història amb un acte als baluards de l’antiga muralla de Sant Antoni. Amb ell comentem com ha canviat el barri en aquests anys, el problema de la llosa que hi ha a la Ronda, els reptes que planteja l’èxit dels entorns del carrer Parlament amb la restauració, i de com ha canviat el model comercial. Segons Arias “el comerciant a més que l’ajudis a donar visibilitat i difusió, vol ser acompanyat, exercim gairebé de psicòlegs”

(Visited 46 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto