Se celebra el I Congrés Internacional de Sastreria
Agustín Garcia: “Cal formació i informació sobre el sector de la sastreria de manera immediata”

Aquest proper cap de setmana se celebrarà a Oviedo el I Congrés Internacional de Sastreria on hi participarà, entre altres ponents, Luis Álvarez, Defensor del client de la Fundació Barcelona Comerç i gran coneixedor del món del comerç de proximitat, la qualitat comercial i la normativa de consum.

Parlem amb Agustín Garcia, president de la Asociación Española de Sastrería que ens obre una perspectiva nova sobre les dimensions, implicacions i estat del sector.

Aquest congrés, que ja compta amb inscrits de Perú, Holanda, França, Itàlia, Anglaterra i Espanya acollirà taules rodones, exposicions i debats amb l’objectiu de parlar sobre qualitat, sobre necessitats i sobre futur: “És important destacar el paper dels gremis i l’associacionisme dins el nostre sector en particular i dins el comerç en general”, comenta Garcia que també fa un apunt sobre la sostenibilitat: “actualment sembla que tot sigui sostenible, però què és realment ser eco-sostenible? El nostre sector ho és des de fa temps i té en compte, fins i tot, què mengen les ovelles per tal de poder extreure’n la llana de millor qualitat. Això no se sap i és importantíssim”.

En aquesta entrevista ens endinsem en un altre sector al qual pretenem donar més veu i suport en les seves reivindicacions: parlem de formació, d’informació, de comunicació i de projecció nacional i internacional d’un sector que abarca molts àmbits i moltes tècniques diferents i que troba en el treball conjunt una eina per sobreviure i créixer.

(Visited 20 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto