Anna Costa: “Els horaris del comerç cada cop seran més raonables i compactats”

La Xarxa lleidatana pel Pacte del Temps treballa des de fa anys en la racionalització dels horaris d’obertura del comerç de proximitat. Des d’aquesta entitat, en col·laboració amb el comerç de Slow Shop Lleida i diverses entitats i l’Ajuntament es defensen els valors de la compra responsable, sostenible i pensada, i creuen que la compactació d’horaris no és només un assumpte de salut, millora de les condicions del treball i conciliació familiar, sino també un assumpte econòmic. Per això, aquest mateix dijous han programat una jornada sobre la professionalització comercial i el temps, a càrrec de Lluís Llanas

(Visited 41 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto