Directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda
Agnès Russinyol: “Cal posar en valor els mercats no sedentaris”

Parlem amb Agnès Russinyol, directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda perquè per primer cop a la història el passat mes d’octubre es va celebrar una trobada específica sobre mercats setmanals. Organitzada pel CCAM, l’objectiu de la trobada era presentar el pla d’acció i el programa específic del govern per aquest sectori també mostrar dos estudis, un sobre experiències internacionals per revitalitzar els mercats no sedentaris i un altre sobre hàbits de consum.

“El sector presenta desafiaments en les temàtiques de la digitalització i la sostenibilitat, temes sobre els quals també hi està reflexionant el comerç en general, però també nota la influènci dels nous hàbits i les exigències dels consumidors i consumidores”, explica Russsinyol.

Aquesta trobada forma part d’un programa d’acompanyament específic pel sector que el CCAM ja ha iniciat i que es concreta, també, en la creació d’una marca paraigua: elsmercats.cat amb un portal digital on trobar tota la informació sobre aquest sector; en la creació d’una bústia de contacte per assessorament; en la realització d’un cens de mercats setmanals i amb la difusió d’estudis del sector.

Unes 200  persones van assistir a la trobada i, segons Russinyol, “probablement hagués vingut més gent perquè l’aforament es va completar dies abans de la trobada” cosa que reflecteix la necessitat i inquietud que hi ha dins aquesta part d’un sector que cal posar de rellevància i acompanyar de la mateixa manera que s’acompanyen altres sectors del món del comerç.

(Visited 129 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto