El president de l'eix Creu Coberta parla dels aldarulls viscuts de nou durant la Mercè a l'eix
Lluís Llanas: Hi ha un problema de seguretat ciutadana. No podem mirar cap a una altra banda

Parlem amb Lluís Llanas, president de l’eix Creu Coberta, tres dies després dels greus aldarulls que varen tenir lloc la nit de la Mercè, a la Plaça d’Espanya, que varen acabar amb un mort i comerços vandalitzats. L’eix comercial ja havia advertit a les autoritats i forces policials de la necessitat de reforçar la presència policial per a que no es repetís el que havia succeït l’any anterior, cosa que va acabar succeïnt.

(Visited 176 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto