Creu Coberta presenta la Campanya d’Estiu 2022

Aquest és el vídeo que l’eix comercial Creu Coberta va presentar aquest dijous al vespre en un acte a l’Hotel Occidental 1929. Es tracta d’una peça creada per Érick Ávila que reflexa l’obertura del comerç en estiu, en un àmbit refrescant, a les portes de la Plaça d’Espanya, i amb productes de temporada. Segons Lluís Llanas, president de l’eix comercial, es tracta de reflexionar sobre la importància del turisme local o estranger a la ciutat, de com volem que el comerç de proximitat se’n beneficïi, i de com poder fer, essent com és Creu Coberta un eix que es troba a la Plaça d’Espanya, visitada per milions de turistes a l’any, que el turisme entri als barris, i ajudi a l’economia local. En aquest sentit, el regidor de turisme de Barcelona, Xavier Marcé, va mostrar el seu compromís en fer-ho possible.

Durant l’acte també es va presentar el Montjuïc Map, un mapa que posa el focus en aquest entorn, donant protagonisme a la muntanya de Montjuïc

(Visited 23 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto