Jordi Coronas: “La ciutat és sorollosa i està bruta. I la responsabilitat de corregir-ho és de l’Ajuntament”

Una proposició d’Esquerra, aprovada amb els vots de Barcelona en Comú, PSC, Junts i el PP, planteja que a 11 zones tensionades de la ciutat de Barcelona, les botigues de conveniència tanquin de 22h a 7h i que s’estudiï que no puguin vendre alcohol a partir de les 21h. A més demana instal·lar sonòmetres a més punts de la ciutat, fer-ne públiques totes les dades i mantenir-les actualitzades, i que en 15 dies el govern municipal presenti els plans específics d’actuació a les 11 zones tensionades, que expliquin les mesures a prendre i com s’avaluaran els resultats. A més, els republicans demanen major presència de Guàrdia Urbana o d’Agents de Carrer en aquestes zones per assegurar el compliment de les mesures. N’hem parlat amb Jordi Coronas, regidor del grup d’Esquerra

(Visited 72 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto