Marià Marín: “És important defensar el patrimoni literari català”

Parlem amb un amic de Ràdio Comerç, Marià Marín, secretàri del Gremi de Llibreters de Catalunya amb qui ens trobem mensualment perquè ens expliqui curiositats, ens faci recomanacions literaries, ens obri els ulls cap a aquest gremi que va molt més enllà de la venda de llibres, del comerç i de la cultura sinó que és un moviment identitàri, social, intergeneracional i que va més enllà del nostre territori.

Amb ell, en aquesta ocasió, repassem alguns dels llibres del Premi Llibreter 2022 i vivim, des de la seva narrativa, l’experiència i algunes anècdotes de la gala que emocionen i que mostren i demostren la importància del sector a Catalunya.

“Entre altres coses m’agradaria reivindicar que els nens no són rucs, que la literatura infantil no és de segona, i que els infants també mereixen que se’ls pugui acompanyar i explicar tot el que volen saber a través de la literatura”, reflexiona Marín.

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto