Responsable Relacions Institucionals de Mercadona
Elisabeth Ribera: “Un establiment com Mercadona potencia el comerç de proximitat”

Parlem amb la Responsable de Relacions Institucionals de Mercadona a l’àrea de Barcelona, Elisabeth Ribera, i trenquem prejudicis sobre l’impacte que un establiment com aquest pot tenir cap al comerç de proximitat.

A partir d’aquí, l’entrevista deriva i creix: parlem d’obligacions a nivell de Barcelona que dificulten el moviment dins el barri i que semblen contradictòries amb el model de ciutat sense fum que es defensa des del consistòri, parlem de sostenibilitat i de producte, parlem de conciliació, parlem de l’augment dels preus i de quina manera ho estan afrontant.

També ens parla d’experiències de comerciants properes als seus establiments, de productes innovadors i de la gestió de la pandèmia en una conversa amena i fresca que, de segur, enriquirà la nostra perspectiva.

(Visited 48 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto