El projecte "Vila del Llibre" aterra aquest cap de setmana a la Rambla
Fermín Villar: “Comerç i cultura, sempre. En aquesta ocasió, la Rambla será una Vila del Llibre”

Aquest dissabte 2 i diumenge 3 la Rambla es converteix en la “Vila del Llibre”, un projecte creat per la xarxa de Viles del Llibre que inclou activitats, presentacions, rutes, debats, recuperació d’espais singulars, com el Passatge Bacardí, una fira de llibres de vell i moltes altres propostes, gairebé una cinquantena. Segon Fermín Villar, president d’Amics de la Rambla, un projecte en que s’hi ha estat treballant el darrer any, fet per atraure la gent de Barcelona, i que converteix aquest eix per primer cop en una “Vila del Llibre”, tal i com es fa en altres municipis catalans enguany.

Podeu veure el programa aquí: RAMBLA

(Visited 44 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto