Tato Cantín: “El Gaixample s’ha renovat. Ens cal ser al carrer de nou, ja que la lgtbifòbia ha revifat per culpa de l’extrema dreta”

Som EixAmple és la nova entitat que, des de fa un any treballa per a la visibilització, i la col·laboració de tots els comerços de l’anomenat Gaixample, a més de les entitats i col·lectius que, des de fa vint anys es van situar a la zona. Parlem amb Tato Cantín, de la nova junta de l’entitat, que aquest cap de setmana surten al carrer amb mostra de comerç, entitats i activitats familiars per a visibilitzar el comerç gayfriendly i els valors que defensen, en un moment en que la lgtbifòbia es torna a posar de manifest.

(Visited 86 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto