Clara Congost i Mar Barberà - Setmana del Llibre Social
“És necessari crear espais de diàleg on compartir”

Ens disculpem abans de tot per no haver penjat aquesta notícia tan interessant abans però no ens ha estat possible per motius personals. Tot i així, ens sembla una conversa molt interessant amb Clara Congost i Mar Barberà, redactores de Social.cat, una publicació on-line que aposta per mostrar temes d’interès social i d’economia social i sostenible, entre altres, i també, organitzadores, des del mateix diari, de la Setmana del Llibre Social.

“Catalunya té un teixit molt ric en associacions que treballen moltíssim per acompanyar un o més col·lectius i és important que això se sàpiga i es vegi”, ens comenten.

Des del passat dia 7 de juny i fins avui dia 11 hi ha hagut, a diferents llibreries de Barcelona, trobades temàtiques on s’han convidat les autores i autors de publicacions referents: Aina Lorenzo, Míriam Hatibi, Aya Zuidi, Natza Ferré, Alpha Omar Diallo i altres han parlat de Salut mental, del llibre com a eina d’acció social, de violència masclista, de racisme i, avui a les 11 del matí, a la Llibreria La Tribu (Carrer de Pons i Gallanza, 30, Barcelona) Nadia Ghulam explicarà el seu llibre El país dels ocells sense ales i el Col·lectiu Pirulís, plataforma d’artistes que reivindica l’ús lliure de les columnes publicitàries com espais d’expressió artística i de manifestació, durà a terme un taller d’art per la pau.

La valoració d’aquesta segona setmana del Llibre Social és molt bona: llibreries plenes, molta gent seguint l’actualitat, participant, climes bonics plens de comprensió, de confiança, de sororitat, de crítica i proposta.

Però l’entrevista no només parla de la Setmana del Llibre sinó que parla de totes i tots nosaltres, de com estem, de la riquesa social que tenim, de tot el que podem fer més enllà de les paraules i tota la consciència que portava molt temps removent-se en alguns sectors i volia cridar fort, i ara s’està despertant en sectors amplis de la societat.

Disculpeu la mancança de temps, i no us la perdeu!

(Visited 32 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto