Ruth Bober: “Vall de Núria és l’equilibri entre oci, culte i natura: és sentiment”

Parlem amb la Relacions Públiques de Vall de Núria, Ruth Bober, sobre les activitats que hi ha, sobre les ofertes d’allotjament, d’aventura, d’estiu, d’hivern, de culte, de cultura, de sentiment.

Per a molts de nosaltres Vall de Núria és un lloc especial. Hi tenim records familiars i bonics. Hem crescut visitant el santuari. Hi hem pujat en cremallera i hi em pujat a peu. I en aquest espai li hem volgut retre homenatge.

Parlem sobre les activitats que organitzen a l’estiu: els recorreguts de muntanya adaptats a tots els públics i destreses, el parc lúdic pels més menuts de la casa, circuits, cavalls i ponis, les barques del llac i gaudir d’un pulmó i d’un paisatge únics i preciosos.

Vall de Núria és un exemple perfecte d’un projecte sostenible que posa en valor un territori i una zona durant tot l’any. Parlem sobre aquesta oferta i sobre tota la feina de marca, màrqueting i suport que envolta el santuari.

(Visited 24 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto