Jordi Torrades: “La llei espanyola d’APEUS i la catalana xoquen en cinc punts. I en els cinc, la catalana és millor”

Aquests dies, la Generalitat publica la convocatòria de subvencions per a l’àrea de comerç, artesania i moda. El director general de comerç, Jordi Torrades, explica en aquesta entrevista les diverses línies previstes, i també la que vol ajudar a les entitats i ajuntaments que estan promovent apeus. En aquest àmbit, el de les àrees urbanes de promoció econòmica hi haurà incompatibilitat entre la llei catalana ja aprovada i la que es vol aprovar al Congrés, que posa més límits i restriccions al seu desenvolupament. En qualsevol cas, Torrades creu que la catalana és millor en els cinc punts en que hi haurà conflicte d’aplicació.

(Visited 96 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto