Fermín Villar: “No ens podem permetre que les obres de la Rambla durin més de cinc anys”

Fermín Villar és el president d’Amics de la Rambla, amb ell parlem de les pròximes obres que s’han previst a la Rambla i que inclouran la pacificació en tres espais diversos del carrer, amb canvis que tindran lloc a les calçades i voreres, al mobiliari urbà, el transport i la mobilitat, entre moltes altres. Tanmateix, els terminis que planteja ara mateix l’Ajuntament són inassumibles per l’Associació de comerciants, que proposa baixar de la previsió actual de 7,5 anys, als 5. A més, parlem de la pròxima iniciativa Tast a la Rambla, que se celebra el proper cap de setmana.

(Visited 43 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto