Creació de la capitalitat europea del comerç de proximitat
Sergi Barrera: “Cal posar en valor els més de 30 milions de comerciants de proximitat a Europa”

El cap de l’oficina del Parlament Europeu a Barcelona, Sergi Barrera, parla sobre la importància de la creació d’una capital europea del comerç de proximitat i defensa Barcelona com el millor lloc per fer-ho. El passat 12 de maig es va presentar la idea a les oficines de la comissió europea de Barcelona en un acte on hi van participar la presidenta de la Comissió de peticions, Dolors Montserrat, el secretari general del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Albert Castellanos; el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni; i els Patrons dels 23 Eixos Comercials de Barcelona Comerç.

“Cal posar en valor les més de 30 milions de persones que treballen al comerç de proximitat a Europa”, comenta, i parla de l’impacte que ha tingut la pandèmia sobre el comerç i la importància de crear sinèrgies entre les diferents zones de la Unió Europea.

A més, Barrera també parla dels fons Next Generation i els proposa com una solució per fer front als problemes globals dins una perspectiva de solidaritat europea: “La manera de recuperar-se és a través d’aquests fons que són la oportunitat immillorable per afrontar la crisi de la Covid”, Barrera defensa la transició digital i la transició verda i explica que les empreses i entitats que tinguin un projecte es dirigeixi a la oficina que ha creat la Generalitat d’atenció pels Next Generation.

En aquesta entrevista parlem sobre la importància de la Unió Europea, de la importància del comerç de proximitat, del simbolisme i el pes de crear un capital europea del comerç per tal de coordinar les sinèrgies i posant en contacte diferents realitats per tal de créixer, millorar i reconèixer la tasca del sector.

(Visited 48 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto