Goufone Empresa de Telecomunicacions
Marc Mundó: “Defensem la proximitat i fem campanyes conjuntes amb el comerç local”

En un sector tan competitiu com les telecomunicacions l’any 2015 neix a la Plana de Vic una empresa com Goufone amb la intenció de poder solucionar els problemes d’internet que hi havia a les zones rurals:

“Varem començar amb els pobles petits que hi havia al voltant de Vic on les adsl hi arribaven amb un servei força precàri i varem poder millorar el servei”, explica Marc Mundó, un dels fundadors de l’empresa.

Al virar la indústria cap a fibra òtica i amples de bandes més grans, les dues empreses existents a la zona abans del 2015 es van ajuntar per tal de fundar Goufone una alternativa competitiva a les grans distribuïdores d’aquest tipus de serveis: “Des de fa dos i tres anys hem començat a anar a les grans ciutats com Girona, Berga, Vic, Manresa o Mataró… la dinàmica ha canviat però per aconseguir solucionar els problemes de connectivitat de petites urbanitzacions, hem d’arribar als nuclis urbans més grans”.

A més, l’activitat de l’empresa no es para aquí sinó que tenen un compromís amb les empreses locals i de proximitat, de fet, duen a terme diferents tipus de programes de fidelització i de col·laboració amb el comerç local: “Som una empresa de proximitat que volem defensar el comerç local” i ho fan mitjançant targetes regals als clients per a poder gastar en realitats del comerç de proximitat del territori on despleguen els seus serveis.

Parlem d’atenció personalitzada, de proximitat, de servei al territori i d’un projecte sostenible en aquesta interessant entrevista.

(Visited 138 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto