Cooperativa Germinal
Jordi Martí: “Som preus justos, màxima sostenibilitat i relacions col·laboratives”

La Cooperativa Germinal va néixer durant els anys ’90 per iniciativa d’un matrimoni que creia per una alimentació justa, sana i amb les mínimes intervencions possibles per part de tercers. A partir de la crisi de les vaques boges, aquestes iniciatives van viure un creixement exponencial que es va veure reduït, després, durant la crisi del 2008.

Ara hi ha molta més informació i sembla que hi hagi una sensibilització més gran cap a projectes de comerç just, implicació, col·laboració i economia social i solidària. Parlem amb Jordi Martí, fundador de la Cooperativa Germinal, una realitat que opera a Barcelona, al barri d’El Farró: “Volem establir relacions de confiança mútua i coneixement tant amb proveïdors com amb persones associades”.

Ens explica com funciona la cooperativa, quins productes proposen i també parlem sobre de quina manera ens podem implicar en projectes semblants arreu de Catalunya.

(Visited 49 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto