Entrevistem al president de RetailCAT
Joan Carles Calbet: “El primer diumenge de comerç obert no ha tingut l’èxit esperat”

Amb el president de RetailCat, Joan Carles Calbet, analitzem l’obertura del comerç aquest diumenge passat (dia 15 de maig) i parlem sobre la reforma horària als comerços:

“No tenim dades concretes, però la percepció que tenim és de que moltes botigues no han obert i sembla que aquest primer diumenge no ha tingut l’èxit que s’esperava”, declara Calbet.

Segons Calbet, aquesta iniciativa que volia afavorir la compra entre els turistes que visiten la ciutat però no ha tingut la repercussió que s’esperava ja que moltes botigues han considerat que, el fet d’obrir, no els sortia a compte.

“Barcelona és molt gran i molt diversa i no és el mateix parlar sobre uns barris que d’altres”, continua Calbet, “a vegades es diu que a altres països d’Europa el comerç està obert diumenge, però això no és així”. Segons Calbet la iniciativa podria funcionar a les zones amb més turisme però reconeix que caldria fer números per tal de veure si això surt a compte o no: “a mi el que em sorprèn, és el fet que hi hagi botigues justament en aquestes zones on podria funcionar l’obertura en diumenge, que tampoc han obert”, declara.

Amb ell analitzem aquest fet, parlem sobre per què s’ha pres aquesta decisió, parlem sobre la possible reforma horària, sobre la multiplicitat de perspectives i interessos, sobre conciliació, acords i futur en aquesta entrevista.

(Visited 130 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto