Europa, Barcelona i el Comerç de proximitat
Salva Vendrell – Candidatura de BCN a la Capitalitat del Comerç de Proximitat

Aquest dijous 12 de maig va tenir lloc a la seu de l’oficina del Parlament Europeu a Barcelona, la presentació de la candidatura de Barcelona per a acollir la seu de la Capitalitat Europea del Comerç de Proximitat, a proposta de la fundació Barcelona Comerç. L’acte ha comptat amb la presència de Dolors Montserrat, eurodiputada i presidenta de la Comissió de peticions del Parlament Europeu, el tinent d’alcalde Jaume Collboni, la tinent d’alcalde Janet Sanz, la regidora Montserrat Ballarín, el secretari d’Empresa del Govern de la Generalitat Albert Castellanos, i el director general de Comerç, Jordi Torrades, entre d’altres.

En aquesta conversa, Salva Vendrell.

(Visited 52 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto