Hem fet una visita a Integrated Systems Europe
Daniel Abril: “Pantalles i audiovisuals aviat seran un element comú a tot el comerç”

Hem fet una visita a Integrated Systems Europe, la fira d’audiovisuals més important del món, que se celebra a Barcelona fins aquest divendres 13 de maig. Hem pogut conèixer les darreres novetats en pantalles per al comerç, aparadors i realitat augmentada, robòtica i informació lumínica que aviat envairà tot el comerç. A més, hem parlat amb Daniel Abril, de la multinacional Econocom, amb despatx a Barcelona, que assessora al comerç sobre quines novetats aplicar per als seus establiments.

(Visited 113 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto