Lluís Sans: “Un 28% de les compres les fa gent de fora la ciutat. I l’Ajuntament no vol que vinguin”

La mobilitat és un dels problemes més importants segons Lluís Sans, president d’Amics del Passeig de Gràcia, que aquesta setmana van celebrar els 70 anys de l’entitat, en ple 200 aniversari del Passeig de Gràcia. Tal com explica Sans, gairebé un 30% de les compres que es fan a Barcelona les fa persones que es desplacen a la ciutat per feina, oci, o per compromisos, i segons ell “s’estan posant tots els impediments per a que entrin en vehicle privat” mentre que no es faciliten alternatives amb transport públic.

(Visited 72 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto