Alfons Barti: “L’Òpera al Comerç demostra que les botigues poden ser també espais de cultura”

El director de Barcelona Comerç aposta per aquesta experiència després de quatre anys d’èxits. Òpera al Comerç és una iniciativa de l’entitat Òpera Jove de Catalunya que gràcies a Barcelona Comerç té lloc al llarg dels eixos comercials de la ciutat, acostant la lírica als barris i comerços. Aquest cap de setmana passat, l’eix Creu Coberta va ser el primer d’enguany que organitzava aquesta acció, a la qual va assistir la regidora de comerç Montserrat Ballarín, la regidora presidenta del Districte, Neus Munté, i el regidor de Junts, Jordi Martí.

(Visited 24 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto