La campanya “Comerç Verd” dels Mercats, Premi Barcelona Dieta Mediterrània

En el marc de la Fira Alimentària Barcelona, que té lloc aquesta setmana a Fira de Barcelona, va tenir lloc la presentació dels Premis Barcelona Dieta Mediterrània, que volen reconèixer la tasca d’aquelles persones, empreses, entitats o iniciatives que han promocionat, divulgat i comunicat els valors i la identitat de la dieta mediterrània. Enguany s’ha concedit als Mercats Municipals de Barcelona el guardó per la campanya “Comerç Verd” que incentiva fonamentalment el consum de productes ideals per seguir la dieta mediterrània. Va recollir en nom dels Mercats de Barcelona el Sr. Eduard Escofet i Martí, president de la Federació de Mercats Municipals de Barcelona. L’acte va ser presentat per Meritxell Falgueras, i hi assistí al Regidora de Comerç, Mercats i Règim Interior de Barcelona, Montserrat Ballarín
De part de Ràdio Comerç, moltes felicitats!

(Visited 112 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto