Associació de comerciants de Ca n'Aurell, Terrassa
Esther Nosàs: “Després de dos anys de malson, comencem a remuntar”

Ca n’Aurell és un dels barris més grans de Terrassa. Situat aprop del centre reuneix al voltant d’unes 200 activitats comercials i 30 d’aquests comerços estan associats a l’Associació de comerciants Ca n’Aurell:

“Estem treballant molt, som una Junta que acabem d’entrar i encara tenim molt camí a recórrer”

explica la presidenta de l’entitat, Esther Nosàs que desitjaria que més gent de la ciutat i de la zona conegués la tasca que s’està fent des de l’Associació i la importància que té en matèria de dinamització i contacte directe amb l’Ajuntament. El cost per associar-se és de 15€/mes: “No demanem gaire però som conscients de que és un moment molt dur pel comerç de proximitat i entenem les dificultats per les que poden estar passant els comerciants”, explica Nosàs.

Pandèmia i represa

La pandèmia ha fet que molts negocis tanquéssin, que moltes famílies de comerciants decidíssin jubilar-se i el testimoni no ha passat a les noves generacions, però des de l’Associació no s’han rendit. Una de les primeres accions que es van emprendre va ser “Ca n’Aurell té premi”, amb més de 1500 butlletes repartides i 1250 d’aquestes butlletes emplenades per tal de gastar en els comerços associats fins després de la campanya de Nadal.

Durant el Nadal van organitzar moltes activitats per la canalla: es van posar bústies als comerços associats, es va organitzar una recerca de tions i el patge Nauri va recollir cartes que va entregar a ses Majestats: “No parem i poc a poc ens anem donant a conèixer més”, comenta Nosàs.

El Mercat de les puces

Una altra iniciativa molt interessant i dinàmica de l’associació és el Mercat de les puces de Ca n’Aurell que es celebra l’últim dissabte de cada mes de 10 a 14 i on hi pot participar tothom: “Pagant 10€ per parada hi poden venir tan comerciants, com artesans, com persones que tinguin coses de segona mà que volen vendre”.

La pandèmia també en va frenar el creixement, durant 2 anys va haver d’estar tancat però ara, mes a mes, l’entitat veu com hi ha més parades i com la gent té ganes de participar.

Parlem sobre totes aquestes entrevistes i moltes reflexions i iniciatives més en aquesta entrevista. No us la perdeu!

(Visited 22 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto