Joan Carles Montes: “La roba de segona mà està en un moment dolç: sostenibilitat, economia circular, reciclatge”

La Fundació Humana està col·laborant amb l’eix Creu Coberta, oferint vals per l’adquisició gratuïta de roba per a refugiats ucraïnesos que es troben als hotels associats a l’eix. No tothom coneix la tasca que fa la Fundació Humana arreu del món i també al país. En aquest cas, parlem amb Joan Carles Montes, responsable de comunicació de la fundació, sobre aquests 35 anys d’història de l’entitat, i dels valors que representa avui un model de negoci basat en l’economia circular en l’àmbit de la roba.

(Visited 60 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto