Tornen els Quaderns per assessorar els comerciants dels mercats

De manera imminent, torna el programa elsmercats.cat promogut pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya impulsa la proposta formativa Els Quaderns de Mercats dirigida específicament a gestors i paradistes dels mercats municipals del Principat. Les sessions dels quaderns d’enguany seran també on-line i es realitzaran els dimarts de 15:00 a 17:00 hores.

Eines molt pràctiques per als paradistes

L’objectiu de les dues primeres sessions serà donar eines molt pràctiques als paradistes per tal de millorar la captació dels clients a les xarxes socials a través de la millora de la fotografia de producte alimentari, i també facilitar informació actualitzada sobre les noves normatives en termes de gestió de residus i reciclatge que afecten als mercats.

En les dues darreres sessions es presentaran estratègies per tal que els directors, gestors o tècnics de mercats puguin analitzar la informació del seu entorn, i així millorar la seves actuacions de comunicació i promoció per arribar a un major nombre de consumidors.

Programa

Quadern 1: 22 de març de 2022:  Com millorar la fotografia d’aliments per  augmentar les vendes a través de les xarxes socials

 

Quadern 2: 26 d’Abril de 2022Residus, recuperació i reciclatge:  Normatives d’aplicació als mercats i les seves parades

 

Quadern 3: 17 de maig  de 2022: Claus per la gestió actual d’un mercat municipal

(Visited 20 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto