Webinar
Eines digitals al servei del retail

La Càtedra Escenaris de Futur del Retail, Turisme i Serveis de la UPF Barcelona School of Management (UPF-BSM), dirigida per Josep-Francesc Valls, organitza un webinar per abordar les eines digitals al servei del retail amb el suport de Tech Barcelona i Via Empresa.

Presencial o per streaming

Durant la sessió, que es podrà seguir dimarts 22 de març, de 12h a 14h, a l’aula 507 de la UPF-BSM –prèvia inscripció– i en streaming, es presentaran les experiències de tres empreses digitals de Catalunya relacionades amb el pagament, el vídeo-shopping i l’e-commerce.

Moderats per Valls, debatran sobre la digitalització en el sector del retail Silvana Churruca, directora general de Payment Innovation Hub; Alfredo Ouro, CEO de Onlive; i Daniel Viniegra, Chief Global Expansion Officer Go de Global Ecommerce,

Patrocini del CCAM

Tant la Càtedra com l’esdeveniment compten amb el patrocini del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat de Catalunya, Foment Comerç i Pimec Comerç.

(Visited 21 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto