Recupereu aquí la presentació del Pla en vídeo des del Recinte Modernista Sant Pau
Presentació del Pla d’Acció de Comerç, Artesania i Moda 2022-2025

El Departament d’Empresa i Treball presenta al Recinte Modernista de Sant Pau el nou Pla d’Acció de Comerç, Artesania i Moda per al període 2022-2025. En l’acte acompanyen al conseller Torrent i Ramió el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos i Maduell, el director general de Comerç, Jordi Torrades i Aladern, i la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), Agnès Russiñol i Amat. Aquest Pla inclou les actuacions i mesures que es duran a terme des del Departament en aquests àmbits durant els propers quatre anys.

(Visited 24 times, 2 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto