Dia de la Dona a Ràdio Comerç
Agnès Cabot: “Cal seguir reivindicant i treballant dins el sector comercial”

En aquest dia de reconeixement i commemoració de les dones  parlem amb Agnès Cabot, Assessora de la Tinenta d’Alcaldia en temes de feminismes i LGTBI que parla de la proposta política i la reforma de perspectiva dins la institució de l’Ajuntament de Barcelona.

“Tot i l’avançament hi ha encara molts àmbits on la dona està infrarepresentada, té dificultats per arribar a llocs de comandament i se segueix donant-nos la responsabilitat de les cures sense que aquestes es considerin un servei o un bé retribuïble… per tant, cal seguir reivindicant i treballant”

Cabot ens explica els eixos d’acció i execució del consistòri i es focalitza en les incitaives i els projectes de futur que està previst s’incorporin en el món del comerç, sobretot en referència a l’economia i la organització dels temps:

“Defensem una mirada de l’economia des d’una perspectiva feminista: hi ha altres models econòmics que cal potenciar i visibilitzar”

En matèria de comerç els objectius són lluitar contra l’impacte de la COVID al comerç pel que fa a les dones; intentar lluitar contra la pobresa i la precarietat laboral femenina; potenciar recursos tecnològics i bretxa digital a dones; dignificació de les cures i legalització de les tasques que fan moltes dones:

“cal posar en el valor que requereix tot aquesta feina de cures, millorar les condicions de les persones que treballen en aquest sector de les cures”

Reivindicació, apoderament, consciència i plans de futur, en aquesta entrevista.

(Visited 52 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto