Pimec considera imprescindibles els ajuts a la restauració

La crisi econòmica encara perdurarà

La patronal alerta que malgrat la crisi la sanitària hagi millorat en les darreres setmanes, la crisi econòmica encara perdurarà amb especial incidència en aquelles empreses que han hagut de patir les restriccions per fer front a la Covid. És per això que Pimec considera absolutament necessari continuar compensant les pimes i els professionals autònoms.

Unes dates clau per a la seva competitivitat

Aixi mateix, la patronal recorda que la restauració ha estat un sector durament castigat des del passat Nadal per les mesures adoptades o recomanades per part del Govern davant l’evolució de la pandèmia per la variant òmicron, en unes dates que són clau per a la seva competitivitat.

(Visited 35 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto