Ajudes de fins a 12.000 euros per digitalitzar el teu comerç

El Butlletí Oficial de l’Estat va publicar el passat dissabte 26 de febrer la primera convocatòria d’ajuts per a la digitalització de les pimes. En concret per a les empreses amb plantilles compreses entre les 10 i les 49 persones, que poden sol·licitar el Kit Digital de fins a 12.000 euros.

Caldrà escollir agent digitalitzador 

El termini per sol·licitar-lo s’obrirà el pròxim 15 de març i es pot sol·licitar fins el 15 de setembre. Les empreses interessades escolliran el seu agent digitalitzador entre les empreses homologades, entre elles moltes de les empreses de l’Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya (Aseitec). El llistat dels agents digitalitzadors es farà públic als pròxims dies.

Les empreses que vulguin aconseguir l’ajut s’hauran d’enregistrar prèviament a  la web d’acelerapyme.es i  completar un test d’autodiagnòstic. A continuació hauran de demanar l’ajut a la seu electrònica de Red.es. Si els concedeixen el Kit Digital hauran d’accedir al catàleg d’agents digitalizadors que es farà públic uns dies abans d’obrir la convocatòria.

Punt d’informació, tràmits i resolució de dubtes

Per facilitar tots aquest tràmits i resoldre els dubtes que puguin sorgir, la patronal Cecot i l’Aseitec han habilitat l’Oficina Digitalitzadora de la Cecot, que pretèn ser un punt d’informació, recursos i suport per aquelles empreses que tenen interès en digitalitzar-se.

(Visited 33 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto