Queden 4 dies per poder demanar els permisos de terrasses

Les terrasses en calçada guanyades durant la pandèmia, quan l’aforament dins els establiments era limitat, comencen a ser definitives: Fins al 28 de febrer els establiments de restauració poden sol·licitar-ne la continuïtat.

L’ordenança de terrasses s’actualitza i, amb aquests canvis i aquesta ampliació, es pretén afavorir l’ordenació de l’espai públic, garantir-ne un ús segur i accessible i facilitar la viabilitat del sector de la restauració mitjançant la preservació dels petits negocis tradicionals.

La mesura va ser aprovada pel Plenari del Consell Municipal del 23 de desembre. Els permisos excepcionals que van caducar el passat 31 de desembre es van renovar automàticament per un termini de dos mesos. Aquest termini finalitza ara a principis de març i els establiments de restauració poden sol·licitar-ne la continuïtat fins el sida 28. Si no es tramita la sol·licitud l’administració considerarà que es renuncia a la terrassa i es retirarà.

Aval tècnic

Aquesta continuïtat requerirà d’un aval tècnic basat en el compliment dels criteris de l’ordenança en referència a distàncies, accessibilitat, garanties de pas, etc… a més, com a novetat destaca el fet que les terrasses hauran de disposar del mobiliari homologat obligatòri: un moble plataforma accessible i segur on col·locar les taules i les cadires, cosa que farà possible la retirada definitiva dels blocs de formigó.

 Més informació sobre l’ordenança de les terrasses

Iniciar tràmit de renovació

Vídeo noves terrasses

 

Fotografia: Ajunament de Barcelona

(Visited 32 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto