Lluís Llanas: “No n’hi ha prou amb digitalitzar. Ens cal treballar en el producte”

Lluís Llanas, fundador de Ràdio Comerç, vicepresident de Barcelona Comerç, president de l’eix Creu Coberta i secretari general de Vitrines d’Europe, ens planteja en aquesta càpsula la necessitat de repensar el producte de proximitat, no només en l’àmbit de la producció alimentària, on els darrers anys ja s’ha treballat molt, si no en tots els altres àmbits, valoritzant el producte de quilòmetre zero per mitjà d’una marca que aporti valors. Competir no només amb els mecanismes, i la digitalització, si no també i especialment amb el producte i els seus valors.

(Visited 209 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto