Campanya dels botiguers de Congrés Indians
“Enamora’t del teu comerç”

L’Associació Unió de Botiguers Congrés-Indians (UBCI) ha posat en marxa la campanya “Enamora’t del teu comerç”. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és posar en relleu la importància del Comerç de Proximitat i la vinculació de l’associació amb la gent del seu barri. És per això que els retailers premiaran la vinculació amb el comerç de proximitat dels veïns i veïnes.

La campanya “Enamora’t del teu comerç” l’impulsa l’Associació Unió de botiguers Congrés-Indians amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Barcelona. En ella hi poden consumidors majors de 18 anys.

El plus d’Instagram

Per a això, cal omplir la butlleta amb lletra llegible amb nom i cognoms, telèfon i opcionalment usuària d’Instagram, que trobaran a les botigues associades a l’UBCI. Tenir un compte propi actiu a Instagram i ser seguidor del compte @uniobotiguerscongresindians per metaccedir a un plus de 100 euros que s’afegiran al premi.

La campanya s’estendrà fins al 17 de febrer. El sorteig es realitzarà el dia 18 de febrer de 2022 a la seu de l’Associació de l’UBCI, al carrer Felip II, 200, i es farà públic a les xarxes socials de l’entitat abans del dia 21 de febrer. Igualment es comunicarà telefònicament a la persona guanyadora.

Vals per valor de 200 euros

El premi consistirà en un talonari de xecs de 10 euros per un valor total de 200 euros. Tenint un compte propi actiu a Instagram que s’hagi declarat a la butlleta de participació, i sent seguidor del compte @uniobotiguerscongresindians, s’afegirà un plus de 100 € al valor total del premi. Aquests vals tindràn una validesa fins el 31 de març de 2022.

 

(Visited 10 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto