Francesc Leyva: “La Federació de Mercats Municipals de Barcelona ja agrupa 33 dels 39 mercats de la ciutat”

El secretari de la Federació de Mercats Municipals de Barcelona, FEMM, Francesc Leyva parla en aquesta entrevista de les accions i propostes de la Federació de Mercats Municipals de Barcelona, que compta ja amb 33 dels 39 mercats municipals de la ciutat, i que esdevé d’aquesta forma un referent del sector. La defensa dels interessos d’aquests equipaments público-privats es posa de manifest després d’una pandèmia on els comerciants dels mercats han estat des del primer dia a pit descobert, atenent a la ciutadania, amb els valors del comerç de proximitat que han defensat sempre.

(Visited 209 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto