Josep Malagarriga: “Amb incidència similar a Madrid, aquí hi ha hagut més tancaments totals. De què ha servit?”

L’empresari hoteler, propietari de l’hotel Continental de la Rambla, Josep Malagarriga, explica en aquesta entrevista com després de dos anys de pandèmia el sector es recupera molt a poc a poc. També recorda com, en ple confinament total, cinc hotels de Barcelona, entre ells el que ells tenen a Rambla Catalunya, va seguir obert, per atendre persones que havien quedat sense poder sortir de Barcelona. També creu que les comparacions amb Madrid reflecteixen que “no tot s’ha fet bé, perquè amb incidències similars aquí ho hem tancat gairebé tot”, però tot i això agraeix les ajudes econòmiques de les administracions.

(Visited 211 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto