Radiografia del retail català
Nova enquesta d’Escodi sobre la salut del comerç

L’Escola Superior de Comerç i Distribució (Escodi) torna a preparar l’Esco, l’enquesta sobre la salut del comerç català. En aquest sentit, aquesta entitat convida als professionals del retail a pronunciar-se i a expressar com estan vivint aquests darrers mesos en la seva activitat.

Què necessita el retail català

Els resultats de l’enquesta permetran fer un retrat de l’evolució que segueix el comerç al nostre país. D’aquesta manera es podrà definir què necessita el retail català per continuar mantenint-se com l’element que diferencia i defineix ciutats i pobles i com a gran generador de molts llocs de treball.

Respondre a l’enquesta comporta una mínima inversió de temps i, amb aquesta acció, s’ajuda a fer una radiografia de l’actual situació del comerç a Catalunya.

Com participar-hi?

Els professionals interessats a participar-hi poden fer-ho a través d’aquest enllaç.

(Visited 39 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto