Lluís Torrens-Mèlich: “La moneda REC és una eina per a afavorir la despesa al comerç de proximitat”

El director d’Innovació Social de l0Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, de l’Ajuntament de Barcelona, Lluís Torrens-Mèlich revela en aquesta ocasió com està funcionant el REC, la moneda barcelonina que vol ajudar al comerç de proximitat. El REC (Recurs Econòmic Ciutadà) ja funciona als deu barris més propers al Besòs, i té intenció de poder-se implementar a tota la ciutat. Creant fluxes econòmics interns als barris s’aconsegueix que la riquesa es mantingui al nivell del comerç de proximitat. Podeu conèixer més informació en aquest web

(Visited 55 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto