Ens ha deixat Luís Morales Rotger, col·laborador de Ràdio Comerç

Aquest dilluns a primera hora ha mort Luís Morales Rotger, col·laborador de Ràdio Comerç, i impulsor del nou projecte d’aquest mitjà, Radio Comercio, que estava en fase de proves. Luís Morales s’havia incorporat des de fa un any i mig al col·lectiu de professionals que col·laboren a Ràdio Comerç, com a periodista i director de continguts de Radio Comercio. Una ràpida malaltia ha estat la causa de la seva mort, que ha colpit la redacció de la nostra entitat.

Luis Morales era llicenciat en Dret per la Universitat Central de Barcelona. Va exercir durant catorze anys càrrecs en la direcció de diverses empreses multinacionals amb un important número de treballadors. Posteriorment, va reorientar la seva activitat professional cap al sector de la consultoria d’empresa i la docència acadèmica com a professor d’universitat, essent professor MBA a la UPC i a ESERP. Des de la seva vocació comunicativa, Morales va estar al davant de programes radiofònics d’àmbit empresarial, essent director del projecte Empresa, Tribuna y Valores, que s’havia programat en diverses temporades a La Marina FM, Construyendo Relaciones FM, o RCR Barcelona, entre d’altres.

Des de Ràdio Comerç, l’equip directiu i col·laboradors ens unim als sentiments de la família en aquesta pèrdua

Et trobarem a faltar, Luís

(Visited 241 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto