Lluís Llanas: “No n’hi ha prou amb defensar el model comercial: cal apostar pel producte, el servei i la millora constant”

Entrevistem Lluís Llanas, després d’haver rebut la Medalla d’Honor de Barcelona per la seva trajectòria en l’àmbit comercial de la ciutat. En aquesta entrevista fa un repàs de la seva vinculació amb el món comercial, i explica algunes de les idees que ha aportat al conjunt del comerç de la ciutat, des de l’experiència en la gestió comercial i dels eixos, les juntes diversificades, la integració del comerç migrant, la relació amb els centres comercials, l’aplicació de criteris de sostenibilitat, la integració de la cultura al comerç, entre moltes altres.

(Visited 89 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto