Montserrat Ballarín: “La digitalització fa més fàcil i més efectiu el comerç”

Montserrat Ballarín, regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda de l’ajuntament de Barcelona, ha valorat satisfactòriament el Premi Nacional de Comerç Interior 2021 atorgat pel ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme a la capital catalana. Aquesta distinció reconeix actuacions de renovació urbana comercial en ajuntaments de més de 25.000 habitants.

“Els comerciants es van adonar que s’havien de digitalitzar”

En una entrevista a Ràdio Comerç, Ballarín s’ha referit a les iniciatives endegades pel consistori barceloní per reactivar el comerç. Entre aquestes iniciatives es contemplava la transformació tecnològica, després que la pandèmia fos “un punt d’inflexió en què els comerciants es van adonar que s’havien de digitalitzar”.

La regidora ha manifestat a Ràdio Comerç que els retailers “ens demanaven que els acompanyéssim en aquests procés de digitalització”. Montserrat Ballarín ha advertit que “la digitalització fa més fàcil i més efectiu el comerç”.

“Aquest procés afavoreix el comerç que ens agrada, físic, de qualitat”

Així mateix, la regidora ha posat en valor aquest procés, que “afavoreix el comerç que ens agrada, físic, de qualitat, que dona vida als nostres carrers i als nostres barris”.

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto