Janet Sanz: “La participació des de l’inici i l’urbanisme tàctic ens permeten construir una ciutat més sostenible”

Janet Sanz visita la inauguració de dos vials que s’han pacificat, convertint-los en carrers de prioritat per al vianant, al barri d’Hostafrancs, al costat de l’eix Creu Coberta. La tinent d’alcalde de Barcelona creu que mesures com l’urbanisme tàctic, o la introducció de mecanismes de participació des de molt abans en els projectes urbanístics, permet aprendre dels errors i previsions i anar millorant els carrers segons l’experiència que s’acumula. En aquest sentit, defensa el paper del comerç de proximitat com a cohesionador de la vida social de carrer.

(Visited 44 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto