El Nadal del Gremi de Restauració de Barcelona

El Gremi de Restauració de Barcelona ha presentat l’Anunci del Nadal dels restauradors de la ciutat, ·”Torna Barcelona, torna la tradició”, una història entranyable en una cuina que podria ser la de qualsevol restaurant de la ciutat, i que es va presentar aquest dilluns. A la producció audiovisual, que compta amb el suport de les institucions públiques, Agbar, Magna i Coca-Cola, hi participen els actors Pep Cruz, Mercè Arànega, Paula Malia, Jordi Rios, Mònica Perez, Pep Sais i Mont Plans. Una bonica història per a seguir demanant als ciutadans que confiïn en els restaurants i bars de Barcelona com a espais segurs i on poder celebrar aquestes festes nadalenques.

(Visited 46 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto