Barcelona veu reconegudes les iniciatives de reactivació del comerç

Barcelona ha obtingut el Premi Nacional de Comerç Interior 2021 que atorga el ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. Aquesta distinció reconeix actuacions de renovació urbana comercial en ajuntaments de més de 25.000 habitants.

La capital catalana va endegar un seguit d’iniciatives per reactivar l’activitat comercial arran de la pandèmia i el tancament a què es van veure abocats molts comerços. Aquest conjunt de mesures han estat reconegudes i han tingut la seva traducció amb aquest guardó.

El consistori barceloní ha editat un vídeo que resumeix les actuacions endegades amb aquesta finalitat.

(Visited 76 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto