Jordi Torrades: “El restaurant pot demanar el passaport Covid i el DNI. Ho avala el TSJC i el dret d’admissió”

Amb Jordi Torrades, director general de comerç de la Generalitat parlem de la campanya de Nadal actual, de les dades en positiu que reflexen una millora de les vendes enguany, i de com la digitalització del comerç ofereix noves vies de venda als establiments i empreses. Al mateix temps, i després d’uns dies de l’exigència de passaport covid a restaurants i gimnassos parlem de la suposada il·legalitat que alguns esgrimeixen a l’hora de demanar-ho. Torrades és taxatiu: També es podria demanar el DNI sempre que el client paga amb targeta.

(Visited 79 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto