Amor Garcia: “El veí ha descobert nous comerços amb la pandèmia, però gran part del nostre soci segueix depenent del turisme”

L’Amor Garcia és una de les quatre patrones de la fundació Barcelona Comerç, que aquesta setmana ha acollit un cop més Òpera al Comerç, un dels esdeveniments de dinamització que se celebren abans de Nadal. Amb ella parlem de les característiques híbrides d’aquest eix comercial, que és ple de comerç de proximitat i que depèn dels veïns de l’entorn, un entorn densament poblat, i que ha tornat als carrers després de la pandèmia, però també amb el component turístic, que gràcies o per culpa de la Sagrada Família, és un dels elements característics d’aquest barri.

(Visited 86 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto