Entrevistem el regidor del districte, Joan Ramon Riera, i el president del consell, Paco Sierra
Reportatge: Encesa de llums de Nadal a Les Corts

Aquest dimecres 1 de desembre, les entitats de comerç de Les Corts, l’eix Sants Les Corts, l’Associació Les Corts Comerç 08028, el Cor de Les Corts, i els concessionaris del Mercat de Les Corts van col·laborar amb l’Ajuntament en l’encesa de llums d’aquest districte, en que hi varen participar el regidor de Les Corts i de joventut de Barcelona, Joan Ramon Riera, i el president del consell del Districte, Paco Sierra, que va anunciar que enguany es tornaria a celebrar la Cavalcada de Sants-Les Corts. Els hem entrevistat.

(Visited 41 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto