Lluís Llanas: “Cal mantenir els ERTO. La càrrega de deutes acumulats del comerç encara és molt elevada”

Amb Lluís Llanas, seguint la ronda de presidents dels eixos comercials de Barcelona, parlem el dia d’Òpera al Comerç. una de les activitats de dinamització dels eixos més concorregudes dels darrers anys. Amb ell parlem de com les mesures urbanístiques ajuden a l’eix a millorar la seva competitivitat, com la pandèmia ha accelerat els processos de digitalització, com la Fundació Barcelona Comerç i els eixos treballen per a ajudar a mantenir el mix comercial, i quina és la situació actual del comerç de proximitat, després de dos anys de pandèmia.

(Visited 58 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto